Android

Världens första 5G nät öppnas för allmänheten under morgondagen!

5G är en finess som de flesta high-end mobilerna som släpps nästa år kommer vara utrustade med. Nu har det meddelats att världens första 5G signaler kommer gå ut till allmänheten under morgondagen!  

Det är företagen LG, SK Telecom och KT som kommer skicka ut de första 5G-signalerna under morgondagen i Sydkorea. Troligtvis betyder det att 5G kommer nå Sverige under nästkommande år. Mobiler så som OnePlus 7, Huawei P30 Pro och Samsung Galaxy S10 5G sägs alla få stöd för 5G.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...