Sony

Ännu en bild kan ha läckt ut på Xperia XZ4

Sedan några dagar tillbaka har det cirkulerat många rykten kring Sony:s kommande flaggskepp Xperia XZ4. Nu kan ännu en bild ha läckt ut på mobilen!

Den här gången ser det ut som att en bild kan ha läckt ut på enhetens baksida. Av bilden att döma kommer Xperia XZ4 få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Som jag tidigare rapporterat ser det ut som att XZ4 kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på den högra långsidan. När det kommer till specifikationerna ser det ut som att XZ4 kommer få processorn Snapdragon 855 och därmed även ha stöd för 5G.

Via Sumahoinfo

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...