Samsung

Samsung Galaxy F1 kan få dubbla bakre 20 MP-kameror

I januari nästa år kommer Samsung förhoppningsvis berätta allt om företagets vikbara monster Galaxy F1. Men redan nu spekuleras det om vad Galaxy F1 kan komma att erbjuda i specifikationsväg! 

Enligt uppgifter är det möjligt att Samsung Galaxy F1 kommer få dubbla bakre kameror. Bägge kameror sägs få upplösningen 20 megapixel. På framsidan ser det ut som att Galaxy F1 kommer få en 20 MP-kamera. Vi vet sedan tidigare att Galaxy F1 kommer få en vikbar 7,3 tumsskärm.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...