Sony

Är det här Xperia Edge?

En ny enhet från Sony har under dagen dykt upp på tapeten vid namn Xperia Edge. Den här mobilen ser ut att få en riktigt snygg framsida! 

Av bilden ovan att döma kommer Xperia Edge få minimala dö-ytor kring displayen. Till skillnad från konkurrenterna ser det ut som att Sony inte är särskilt stora fans av flärpen, något som troligtvis innebär att Xperia Edge kommer få en kant ovanför och under displayen.

Just nu handlar det endast om ett koncept, men det skulle vara nice om mobilen på bilden ovan kan komma att bli verklighet framöver!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...