Posted in: Google

Google Call Screen börjar spara historiken

En av Googles största styrkor är mjukvara. Många har hyllat företagets Pixel-mobiler för bland annat kameramjukvaran men också för det allmänna flytet i systemet.

En av företagets nyaste funktioner kallas för Google Call Screen och erbjuds just nu endast på Pixel 3 och Pixel 3 XL. Funktionen kontaktar den som ringt upp dig och ber då personen lämna ett meddelade om varför denna har ringt. Den här infon sparas sedan bara tillfälligt. Men mot slutet av året har Google bekräftat att informationen kommer sparas under en längre period.

Google har sagt följande:

I’m happy to confirm that we will be launching support for saving the transcript later this year. The transcript for the screened portion of the call will be automatically saved in your Call Log once the call has ended. You will be able to access it via the Call Details section of an individual call log item. This will be available to our public beta testers first, and then all Pixel 3 users later in the year.

 

Detta kanske också intresserar dig…