Posted in: Samsung

Bildextra: det här är Samsung Galaxy S10 Plus!

I februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10+. Utöver bilden jag postade tidigare idag har nu flera bilder dykt upp på mobilen som troligtvis visar hur den kommer se ut!

Av bilderna att döma kommer Samsung Galaxy S10 Plus få de dubbla främre kamerorna placerade på den högra långsidan (och alltså inte på den vänstra långsidan som det tidigare spekulerats om). Utöver det ser det ut som att Galaxy S10 Plus kommer få en liten kant under displayen.

På baksidan ser det ut som att Galaxy S10+ kommer få tre kameror tillsammans med en LED-blixt och en pulsmätare. Telefonen ser även ut att bli tillgänglig i färgen ”Auro Blue”. Något som förvånar mig är att Galaxy S10 Plus ser ut att få ett hörlursuttag på undersidan tillsammans med USB Type C-kontakten för laddning.

När det kommer till specifikationerna ser det ut som att Galaxy S10 Plus kommer få en Quad HD+- upplöst 6,44 tumsskärm. Under huven hittar vi troligtvis processorn Exynos 9820 med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

 

 

Detta kanske också intresserar dig…