Huawei

Det här är för dåligt Huawei!

Huawei meddelade för några dagar sedan att företaget började skicka ut Android 9 Pie till P20-serien i Kina.

I Sverige har Huawei däremot inte sagt ett ljud om någon uppdatering till Android 9 Pie till P20 och P20 Pro, trots att det snart nästan gått en månad sedan Huawei skulle ha börjat skicka ut uppdateringen till P20 och P20 Pro.

Jag hoppas Huawei går ut med ett meddelande inom kort med uppgifter om när Android 9 Pie tillsammans med EMUI 9 kommer till svenska exemplar av P20 och P20 Pro.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...