Google

Google planerar att släppa fler enheter med eSIM

Google har nyligen avslöjat att tillverkaren kommer satsa på att lansera flera produkter med eSIM framöver.

Nu finns Google Pixel 3 och 3 XL att köpa i Tyskland med stöd för endast eSIM (utöver det finns den även att köpa i vanligt utförande). Sökjätten har även meddelat att man hoppas på att flera länder ska få stöd för eSIM framöver (de flesta svenska operatörerna kommer hoppa på tåget under 2019) och att man då kan implementera eSIM i produkter så som smartphones, tablets och smarta klockor.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...