Vivo

Vivo släpper teaserbild för Nex 2

Det ser ut som att Vivo inom kort kommer hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Nex 2. Nu har tillverkaren skickat ut en ny teaserbild för mobilen!

Bilden indikerar att Nex 2 kommer få två skärmar, en vanlig på framsidan tillsammans med en sekundär på baksidan. Detta innebär troligtvis att Vivo slopat den främre kameran då du istället kommer ha möjlighet att ta selfies med hjälp av den sekundära displayen på baksidan.

Nex 2 kommer troligtvis visas upp 11 december.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...