OnePlus Uncategorized

OnePlus 6T kommer vara ”Läcker på utsidan. Kraftfull på insidan”

Den 11 december är det dags för OnePlus att hålla ännu ett event. Den här gången kommer tillverkaren presentera en smartphone i samarbete med biltillverkaren McLaren. 

Nu har OnePlus släppt en ny post på Facebook med texten ”Läcker på utsidan. Kraftfull på insidan”. Det är givet att den här varianten av ”6T” kommer få en sportig design, men det verkar även som att spekulationerna kring att mobilen kan få 10 GB RAM tillsammans med 256 GB inbyggt minne kan stämma.

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...