Sony

Rykte: här är specifikationerna till Xperia XZ4

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren kommer offentliggöra det nya flaggskeppet Xperia XZ4. Nu kan specifikationerna till enheten ha läckt ut på nätet!

Det ser ut som att Xperia XZ4 kommer få processorn Snapdragon 855 med 4/64 eller 6(256 GB inbyggt minne. Det ser ut som att mobilen kommer få en 6,55 tumsskärm i det avlånga formatet 21:9. Utöver det kommer XZ4 få stöd för 5G. Dessutom kommer mobilen få ett 3900 mAh-batteri, något som är ett steg upp om man jämför med XZ3:ans 3300 mAh-batteri.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...