Qualcomm

Dessa ”kända” tillverkare kommer få förtur på Qualcomm Snapdragon 855

Under natten presenterade Qualcomm det nya high-end-chippet Snapdragon 855. Nu har tillverkaren avslöjat vilka tillverkare som kommer erhålla det nya chippet först. 

Med på listan ingår stora företag så som Samsung, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Sony, Motorola, Google och Sharp för att bara nämna ett urval tillverkare. Detta innebär bland annat att Huawei inte kommer släppa något flaggskepp med Qualcomms nya chipp.

Qualcomm-Snapdragon-855.jpg

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...