Sony

Sony kommer presentera Xperia N-serien inom kort!

Det har nyligen framkommit att Sony kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer presentera en ny serie smartphones vid beteckningen Xperia N. 

Sony har nyligen avslöjat att tillverkaren kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer presentera den helt nya Xperia N-serien. Enligt uppgifterna jag tagit del av kommer de första telefonerna i den nya serien kallas för Xperia N1. Utöver det ser det ut som att Sony kommer visa upp de nya mobilerna Xperia V1, T1 och A1.

Det återstår att se när Sony kommer visa upp mobilerna, men de bör göra det lagom till årets slut.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...