Google Pixel

Google Pixel 3 XL Lite presenteras i januari nästa år

På senare tid har det börjat spekuleras om att Google kommer visa upp en Pixel 3 Lite-modell. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Enligt smartphonegurun OnLeaks kommer Google även visa upp en billigare version av det nuvarande flaggskeppet Pixel 3 XL vid namn Pixel 3 XL Lite. Detta innebär troligtvis att den nya Pixel 3 Lite-versionen kommer få mer bantade specifikationer mot för dagens Pixel 3 XL.

Jag tror som sagt att Pixel 3 Lite och Pixel 3 XL Lite kommer presenteras i januari nästa år, men det återstår att se.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...