HMD Global Nokia

Nokia 3.1 och 5.1 Plus presenteras i Europa om några timmar

Lite senare under dagen kommer HMD Global hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nokia 8.1. Men nu har vi även fått veta att HMD kommer visa upp mobilerna Nokia 3.1 och 5.1 Plus för den Europeiska marknaden om bara några timmar! 

Nokia 3.1 och 5.1 Plus introducerades för några månader sedan i hemlandet Kina men nu ser det alltså ut som att mobilerna kommer nå Sverige inom kort. Nokia 3.1 erbjuder bland annat en 6 tumsskärm medans Nokia 5.1 Plus erbjuder en 5,8 tumsskärm. Bägge enheter kommer troligtvis lanseras med Android 9 Pie från start.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...