Posted in: Qualcomm

Qualcomm: alla Androidtillverkare kommer ha presenterat en 5G-smartphone under 2019

Nästa år förväntas 5G slå igenom på allvar. Nu har Qualcomm gått ut med några ord i media!

Enligt processortillverkaren kommer varje stor tillverkare ha släppt en smartphone med stöd för 5G till slutet av 2019. Vi vet sedan tidigare att bland annat OnePlus kommer släppa en smartphone med stöd för 5G samt att även Samsung kommer göra detta. Qualcomm har sagt följande:

5G could impact a broad set of user experiences, from the way we watch content to how we socialize, game, and shop. Even the way we communicate will be enhanced. No one knows this better than the mobile ecosystem leaders from Samsung, Verizon, AT&T, and EE, whom Amon welcomed onto the stage to share the ways 5G will encourage new opportunities for innovation around the world.”-Qualcomm

Detta kanske också intresserar dig…