Samsung Galaxy F1 kan få display från Corning

I januari nästa år kommer Samsung troligtvis närvara på CES-mässan i Las Vegas och visa upp den böjbara mobilen Galaxy F1. Nu kan flera uppgifter om mobilen ha kommit fram på nätet! 

Nu har amerikanska Corning berättat att företaget arbetar på displayer som ska tålas att bändas. Det är därför mycket möjligt att tillverkare så som Samsung och LG kommer bli först ut med att utrusta sina böjbara enheter med en display från Corning. Det amerikanska displayföretaget säger följande:

”The foldable opportunity is a little bit of a moving target now, because the use case isn’t quite and the form factor isn’t quite clear. Until these things start to manifest themselves and become more clear we’ll have to innovate in different material options in the glass space to see what the right product is… and time our development accordingly.”-John Bayne, Vice President and General Manager, Corning Gorilla Glass

Via CNET

Annons