Xiaomi

Xiaomi kommer presentera smartphone med 48 MP-kamera

Huawei rivstartade året genom att presentera P20 Pro med en primär kamera med upplösningen 40 MP. Nu ser det ut som att den kinesiska konkurrenten Xiaomi kommer kontra i början av nästa år. 

Xiaomi har nyligen släppt en teaser där man visar en del av en smartphone med texten ”48MP”. Detta innebär att Xiaomi kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en smartphone med en primär kamera med hela 48 megapixlar. Det rör sig troligtvis om sensorn Sony IMX586, en sensor som det japanska företaget presenterade i juli förra året.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...