Sony

Är det här Xperia XZ4 Compact?

Sony kommer troligtvis närvara på MWC-mässan i februari nästa år där tillverkaren förväntas presentera den nya mobilen Xperia XZ4. Men det ser även ut som att man kan komma att visa upp en Compact-modell av XZ4. 

Nu har bilder dykt upp på den påstådda enheten från Sony. Det ser ut som att Xperia XZ4 Compact kan komma att få gigantiska ramar runt displayen. Men enligt källan kommer XZ4 Compact få formatet 18:9, trots dessa jätteramar. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få en kamera tillsammans med en LED-blixt. På undersidan sitter USB Type C-uttaget för laddning medans vi hittar fingeravtrycksläsaren placerad på den högra långsidan tillsammans med ett 3,5 mm-uttag för hörlurar på ovansidan av enheten.

När det kommer till specifikationerna ser det ut som att XZ4 Compact kommer få en Full HD- upplöst 5,2 tumsskärm tillsammans med processorn Snapdragon 855 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...