Posted in: OnePlus

OnePlus 7 Pro kommer bli företagets överlägset dyraste smartphone hittills

I förrgår höll Qualcomm ett event. En av de närvarande på scenen var en av grundarna till OnePlus, Pete Lau som passade på att avslöja lite saker om företagets kommande mobil! 

Under presentationen avslöjade Lau att OnePlus kommande 5G-smartphone kommer bli den första mobilen att använda sig av processorn Snapdragon 855 på marknaden. Med det sagt betyder det att OnePlus kommer hålla ett event tidigt nästa år där tillverkaren kommer visa upp marknads första mobil med stöd för 5G.

Nu har Lau dessutom avslöjat att OnePlus har som mål att företagets kommande 5G-mobil inte ska kosta över 1000 dollar. Det låter skrämmande med tanke på att företagets nuvarande flaggskepp, OnePlus 6T, kostar från 550 dollar.

Via Engadget

Detta kanske också intresserar dig…