By Rasmus Hellmyrs – En fulltidsnörd

Xiaomi Mi Mix 3 med 5G kommer få processorn Qualcomm Snapdragon 855

2 min read

För några veckor sedan offentliggjorde Xiaomi nya flaggskeppet Mi Mix 3. Tillverkaren nämnde att man kommer släppa en 5G-version av mobilen, men inte mer än så.

Detta var ett mycket konstigt uttalande tyckte jag eftersom jag trodde att mobilen skulle använda sig av processorn Snapdragon 845. Nu har det däremot avslöjats att Mi Mix 3 kommer få processorn Snapdragon 855. Det är däremot oklart när Xiaomi kommer släppa 5G-versionen av mobilen och när Mi Mix 3 med 5G kan komma till Sverige.

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Annons
Sidan laddas...