Samsung

Så här kan framtidens Samsung Galaxy komma att se ut!

Tidigt nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. De här telefonerna ser ut att få extremt mycket display-yta på framsidan. 

Nu har Samsung tagit patent på en smartphone som fått en display som löper längs med alla fyra sidor (alltså både långsidor och kortsidor). Utöver det ser vi att modellen har display över hela framsidan. Det kommer däremot ta tid innan mobilerna kommer se ut som på bilden ovan.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...