Google Uncategorized

Google Messages erhåller nödvändiga funktioner i den senaste betan

Google har nyligen skickat ut en ny uppdatering till appen Google Messages. Uppdateringen innehåller flera direkt nödvändiga funktioner i den senaste versionen av appen. 

Inom kort släpps den nya, skarpa versionen av Google Messages. Den nya uppdateringen innehåller flera nya förbättringar. Programmet ska till exempel nu kunna identifiera om någon sänder SPAM-SMS till dig och kunna identifiera dessa. Dessutom har den nyaste versionen av Messages stöd för att skicka dokument.

Via AP

 

 

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...