Huawei

Just nu: Huawei kryper allt närmare att bli av med sin licens för Android

För några månader sedan var det ståhej då ZTE inte fick tillgång till några komponenter från USA.

Nu har det inkommit uppgifter om att samma sak kan komma att drabba det kinesiska företaget Huawei. Det skulle bland annat kunna innebära att den kinesiska mobiljätten skulle bli bannad från att utrusta sina mobiler med Android.

Vi vet sedan en tid tillbaka att Huawei inte kommer utrusta någon av sina mobiler med Qualcomms nyanserade chipp Snapdragon 855.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...