Posted in: Apple

Analytikern: Apple släpper tre iPhones nästa år – har samma storlek som årets modeller

Precis som det här året kommer Apple med största sannolikhet även hålla ett event nästa år där tillverkaren kommer presentera uppföljare till iPhone XS, XS Max och XR. 

Nu säger en analytiker att Apples kommande iPhones kommer få samma storlekar och displayer som årets iPhone-upplaga. Dessutom sägs det att telefonerna kommer få samma typ av AR-funktioner som årets telefoner från tillverkaren utrustats med. Analytikern har sagt följande:

“We think the three new iPhones in 2H19F will likely have the same form factors (body size and displays) as the 2H18 iPhone XR, XS, and XS Max, with some added AR [augmented reality]-related features,”

Det är oklart vad 2019 års iPhones kommer erbjuda för förbättringar, men jag misstänker att de kommer med snabbare processorer och bättre kameror. Dessutom påstår analytikern att uppföljarna till iPhone XS och XS Max kan komma att erbjuda 5G genom följande citat:

“We think 2019 could be the last year the iPhone uses the iPhone X design architecture, in preparation for initial hardware specs for 5G (sub-6GHz) and AR (augmented reality), before greater architecture upgrades in 2020F for 5G and a more comprehensive AR system,”

Via

Lämna ett svar

Back to Top