Apple

Apple arbetar på nytt fodral till iPhone XS

Det ser ut som att Apple håller på att jobba på ett nytt fodral till företagets flaggskepp iPhone XS. Det rör sig dock inte om vilket fodral som helst!

När Apple släppte batterifodralet till iPhone 7 så fick de otroligt mycket kritik för att kanske ha designat 2017 års fulaste fodral. Men det ser inte ut som att Apple givit upp då det ni ser ut som att tillverkaren inom kort kommer släppa ett fodral med inbyggt batteri till flaggskeppet iPhone XS.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...