Huawei

Det bästa med Huawei Mate 20 Pro – vad är det?

Huawei Mate 20 Pro har funnits ute på marknaden i några månader nu. Jag har haft den i min ägo ända sedan den kom ut och kommer i det här inlägget skriva om vad jag tycker är bäst i mobilen!

Huawei Mate 20 Pro har väldigt många bra egenskaper, så det har inte varit lätt att välja just en sak jag tycker är allra bäst med mobilen. Men om det är något jag måste välja ut så är det helt klart mobilens batteritid som är MAGISK!

Huawei Mate 20 Pro har ett batteri som räcker i minst två dagar. Det kallar jag för imponerande!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...