Posted in: Apple

Apple Pay nu till Klarna

Än så länge är det bara Nordea bland de större bankerna som anslutit sig till Apple Pay. Det ser däremot ut som att Apple fortsätter att satsa på Apple Pay. 

Nu har Apple gått ut och berättat att de som äger ett kort från Klarna kan lägga in kortet i Apple Pay och få det att fungera direkt i mobilen, något som innebär att du inte kommer behöva ha med dig kortet överallt. Klarna säger följande:

Att köpa med din iPhone eller Apple Watch innebär att du inte längre behöver bekymra dig om du råkar glömma din plånbok eller PIN-kod. På Klarna letar vi ständigt efter nya sätt att kunna erbjuda vår smidiga shoppingupplevelse till konsumenter och möjliggöra att använda Klarna överallt. Detta var ett naturligt nästa steg, säger David Fock, Chief Product Officer på Klarna.”

Via

Detta kanske också intresserar dig…