Samsung

Kommer Samsung visa upp en modell av Galaxy S10 med fjolårets processor?

Exynos 9810 presenterades förra året. Nu ser det däremot ut som att Samsung kommer visa upp en ny mobil med processorn Exynos 9810. 

Det rör sig antagligen om ett flaggskepp då det listas att mobilen kommer få 8 GB RAM (och det är inte speciellt många mobiler från Samsung som fått det). Som jag redan nämnt kommer mobilen med processorn Exynos 9810. Det som ser lite skumt ut är att mobilen kör Android 8.1 Oreo från start, men jag står fast vid att det kan röra sig om en Galaxy S10-modell.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...