Samsung

Ny bild läcker på Samsung Galaxy S10 – väcker stort ha-begär!

I februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10.

Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy S10 få extremt mycket skärmyta på framsidan tillsammans med ett hål för den främre kameran. På baksidan ser det ut som att mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt.

Fingeravtrycksläsaren sitter troligtvis under displayen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...