Huawei

Är det här Huawei P30 Pro?

I mars nästa år kommer Huawei med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu har en tidig bild skapats på mobilen! 

Av bilden ovan att döma kommer Huawei P30 Pro få fyra kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. På framsidan ser det ut som att mobilen kommer få en drop-flärp tillsammans med en liten kant placerad under displayen. Precis som i fallet med Huawei Mate 20 Pro så kommer P30 Pro troligtvis få fingeravtrycksläsaren placerad i displayen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...