Huawei

Huawei jobbar på klenare SuperCharge

En av höjdpunkterna med Huawei Mate 20 Pro är enhetens supersnabba laddning. Det biffiga 4200 mAh-batteri som sitter i telefonen klarar att fyllas från 0-70% på 30 minuter, vilket är mycket imponerande! 

Nu har det avslöjats att Huawei jobbar på en klenare typ av SuperCharge. Enligt källan så handlar det om en SuperCharge teknik som laddar med 20 Watt (istället för nuvarande 40 Watt). Troligtvis innebär detta att man kommer kunna få i 35% batteri på en halvtimme. Den klenare laddaren på 20 Watt kommer Huawei troligtvis skicka med sina mellanklassare.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...