Huawei

Huawei P30 kommer få en kurvad OLED-panel med en flärp

Huawei kommer troligtvis hålla ett event i mars nästa år där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu har flera uppgifter kring mobilen börjat sippra in till den gigantiska redaktionen på MN!

Enligt en trovärdig källa kommer Huawei P30 Pro få en kurvad OLED-panel (som sluttar ner längs enhetens långsidor). Dessutom sägs det att OLED-panelen kommer tillverkas av LG eller kinesiska BOE. Utöver det anger källan att P30 Pro kommer få en flärp på framsidan, något som innebär att mobilen antagligen inte kommer se lika modern ut som Samsung Galaxy S10 (som sägs få ett hål för kameran).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...