Huawei

Pressbilder på Huawei Nova 4

Den 17 december kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp sin första mobil med ett kamerahål. Nu har pressbilder läckt ut på mobilen! 

Vi kan se att Nova 4 kommer bli tillgänglig i färgerna svart, rött, blått och vitt. Förutom hålet för kameran på framsidan ser vi att Nova 4 kommer få en kant under displayen tillsammans tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

Den primära kameran kommer få en upplösning på 48 MP och kommer enligt källan kunna ta bilder i ”supervidvinkel”.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...