Apple

Apple ska lösa soppan mot Kina med uppdatering

Under gårdagen meddelade jag att Qualcomm försökt stoppa Apple från att sälja nyare iPhones, något som ser ut att kunna gå igenom i Kina då landet hävdar att nyare programvara behövs.

Nu ser det ut som att Apple kommer börja rulla ut en uppdatering till äldre iPhones som kör iOS 11 från och med nästa vecka. Enligt källan kommer uppdateringen vara tillräcklig för att Kina inte ska kunna bannlysa iPhones från att sluta säljas i Kina. Det kommer bli mycket intressant att se hur det här kommer utveckla sig.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...