Apple

Så här kan nästa års iPhone se ut!

I september nästa år kommer Apple med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp uppföljare till årets iPhones. 

Nu har en konceptbild dykt upp på hur nästa års iPhone kan komma att se ut! Av bilden att döma kommer någon modell av Apples telefoner få tre kameror på baksidan, något som inte låter otänkbart eftersom de flesta konkurrenterna antagligen utrustat sina telefoner med detta när det är dags för Apple att presentera nästa års iPhones.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...