Samsung

Så här kan Samsung Galaxy S10 och S10+ komma att se ut!

Den 20 februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer presentera den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Av bilden ovan att döma kommer Samsung Galaxy S10 och S10+ få extremt mycket skärmyta på framsidorna. Precis som med alla Androidmobiler ute på marknaden ser det däremot ut som att Galaxy S10-mobilerna kommer få en kant under displayen. Det som skiljer mobilerna åt på bilden ovan är dels storleken, men även att S10+ ser ut att få två kameror på framsidan medans vanliga Galaxy S10 ser ut att få en kamera på framsidan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...