Samsung

Är det här Samsung Galaxy S10?

Den 20 februari kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. Nu kan en ny bild ha läckt ut på Galaxy S10! 

Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy S10 likna OPPO Find X en hel del genom att erbjuda en display som nästan sträcker sig ända upp i toppen på framsidan. Utöver det ser det ut som att telefonen kommer få ett hål för kameran på framsidan.

alleged-galaxy-s10-spotted-in-the-wild-with-single-punch-hole-front-camera.jpg

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...