Apple

Bild kan visa nästa års iPhone – kan få ett annat formspråk

I september nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ett gäng nya iPhones. Nu har en bild sipprat ut på nätet som kan visa nästa års iPhone. 

Av bilden att döma kommer nästa års iPhone få ett helt annat formspråk mot årets iPhones. Utöver det ser det ut som att telefonen kommer få dubbla kameror på baksidan samt en kamera-ö på framsidan för de främre kamerorna.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...