Apple

Inofficiell video på iPhone XS2

Featured Video Play Icon

I september nästa år kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna iPhone XS2 och XS2 Max. Nu har en inofficiell video skapats på iPhone XS2. 

Av videon att döma kommer iPhone XS2 få två separata volymknappar (precis som dagens telefoner från Apple). Utöver det ser det ut som att mobilen kommer bli mycket tunn samt att den kommer få dubbla kameror på baksidan.

iPhone XS2 och XS2 Max presenteras troligtvis i mitten av september nästa år.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...