Samsung

Skärmskydd läcker till Samsung Galaxy S10 – ser ut att få extremt mycket skärmyta!

Den 20 februari nästa år kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu kan nya bilder på enhetens front ha läckt ut på nätet! 

Av bilden ovan att döma kommer Samsung Galaxy S10 och S10+ få riktigt mycket skärmyta på framsidan med en yta för den främre hörluren på framsidan. Däremot ser det inte ut som att telefonerna kommer få något hål för den främre kameran, något som gör bilden något mindre trovärdig.

Screenshot Capture - 2018-12-14 - 20-51-58.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...