Huawei

Fodral till Huawei P30 Pro påträffas på nätet

I mars nästa år kommer Huawei troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet P30 Pro. Nu har en ny bild läckt ut på mobilen som visar hur den ser ut i fodral! 

Enligt mig ser det ut som att Huawei P30 Pro kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med volymknapparna och strömknappen placerade på den högra långsidan. Något som tyder på att bilden möjligtvis inte är äkta är att P30 Pro ser ut att få ett hörlursuttag om man ska tro bilden.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...