Samsung

Hoppas Samsung Galaxy S10 saknar Edge-funktioner!

Samsung Galaxy S10 kommer precis som dess föregångare få en skärm som sluttar ner längs enhetens långsidor. Jag hoppas dock att Samsung inte skickar med en funktion som man skickat med tidigare. 

Jag hoppas att Samsung skippar att skicka med funktionerna för kantskärmen som man gjort tidigare år. Det eftersom jag väldigt ofta kommer åt dessa funktioner av misstag. Dessutom tar funktionen upp plats i gränssnittet. Men jag hoppas det blivit bättre i det nya gränssnittet One UI!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...