Huawei

Nya bilder läcker ut på Huawei Nova 4

Under morgondagen kommer Huawei hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nova 4. Nu har nya bilder läckt ut på mobilen från Huawei!

Vi ser att Huawei Nova 4 kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare och en LED-blixt. Baksidan ser även ut att få en gradient färg. På framsidan ser vi att Nova 4 kommer få ett hål för den främre kameran tillsammans med en liten kant under displayen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...