Android Apple

Vad kommer man märka för skillnad på det nya 5G-nätet?

Under nästa år kommer många high-end telefoner ha stöd för 5G. Således kommer antagligen många av Sveriges 5G-nät även sättas i drift.

Men vilka skillnader kommer du märka mellan 5G och 4G? Det ska jag berätta i det här inlägget! Först och främst kommer du säkert känna att mobilnätet kommer vara något snabbare med 5G. Den största förändringen är däremot att flera kommer kunna surfa, ringa samtal och SMS:a på mindre ytor. Detta kommer antagligen vara mycket praktiskt om det är trångt på tåget eller bussen 🙂

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...