Apple

Det här kan ersätta Face ID!

Apple har nyligen tagit ett nytt patent som tyder på att tillverkaren kan komma att gå tillbaka till Touch ID i kommande iPhones. 

Eller ja, patentet har i alla fall blivit offentligt nu. Det togs av Apple under 2017 och innebär att Face ID skulle vara den primära upplåsningsmetoden men att om telefonen (eller plattan) inte klarar av att låsa upp med Face ID så skulle du få använda fingeravtryck istället.

Jag tror däremot att det handlar om ett patent i mängden som Apple tagit genom åren.

6a0120a5580826970c022ad381b2d2200c-800wi

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...