Samsung

Flera bilder sipprar ut på Samsung Galaxy S10!

Den 20 februari kan Samsung komma att hålla ett event där företaget kan komma att presentera den nya Galaxy S10-serien. Nu har en drös bilder tillsammans med specifikationer läckt ut på Galaxy S10 och S10+! 

Samsung Galaxy S10 kommer få en 6,4 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Galaxy S10+ kommer å andra sidan få en något större 6,4 tumsskärm (fortfarande med lika hög upplösning). Under huven hittar vi processorn Exynos 9820 med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Bägge telefoner kommer få tre kameror på baksidan. Skillnaden här är att Galaxy S10+ kommer få dubbla kameror på framsidan medans Galaxy S10 bara kommer få en kamera på framsidan. Galaxy S10+ lär också få ett något större batteri jämfört med Galaxy S10.

Det ser därmed ut som att telefonerna kommer bli mer lika än olika!

Bilder: PhoneArena 

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...