Flera bilder sipprar ut på Samsung Galaxy S10!

Den 20 februari kan Samsung komma att hålla ett event där företaget kan komma att presentera den nya Galaxy S10-serien. Nu har en drös bilder tillsammans med specifikationer läckt ut på Galaxy S10 och S10+! 

Samsung Galaxy S10 kommer få en 6,4 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Galaxy S10+ kommer å andra sidan få en något större 6,4 tumsskärm (fortfarande med lika hög upplösning). Under huven hittar vi processorn Exynos 9820 med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Bägge telefoner kommer få tre kameror på baksidan. Skillnaden här är att Galaxy S10+ kommer få dubbla kameror på framsidan medans Galaxy S10 bara kommer få en kamera på framsidan. Galaxy S10+ lär också få ett något större batteri jämfört med Galaxy S10.

Det ser därmed ut som att telefonerna kommer bli mer lika än olika!

Bilder: PhoneArena 

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...