Samsung

Rykte: Samsung visar upp sin 5G-mobil under MWC

Det har sedan tidigare spekulerats om att Samsung kommer hålla ett event den 20 februari där man kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Men det ser inte ut som att Samsung kommer visa upp alla modeller där och då. 

Enligt nya uppgifter kommer Samsung närvara på MWC-mässan, en mässa som håller på mellan 25-28 februari nästa år. Om uppgifterna stämmer kommer Samsung troligtvis visa upp samtliga versioner av Galaxy S10 på mässan.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...