Samsung

Samsung Galaxy S10 kan kosta 10 500 kronor

I februari kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Jag kunde under gårdagen avslöja att Samsung troligtvis kommer ta drygt 8500 kronor för Galaxy S10 Lite. Jag misstänker därmed att Samsung kan komma att ta runt 10 500 kronor för Galaxy S10 (med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne) medans jag misstänker att Galaxy S10+ kommer kosta från 12 500 kronor.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...