Huawei

Bekräftat: Huawei P30 Pro kommer få fyra kameror på baksidan!

För en tid sedan snackade en högt uppsatt person på Huawei om att företaget skulle presentera smartphones med fyra kameror på baksidan. Huawei P30 Pro kan bli den första.

Skaltillverkaren Olixar har nyligen publicerat en bild på Huawei P30 Pro som visar att min lem kommer få fyra kameror på baksidan. Detta innebär att P30 Pro kan bli den första high-end mobilen på marknaden med fyra kameror på baksidan.

Trovärdigheten är mycket hög då Olixar typ aldrig brukar ha fel när de släpper bilder på en ny modell.

Bilden som läckt ut

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...